The perfect guide to the casino

Vallys om starten i Brøndby: Jeg var meget ked af det

Nicolai Vallys åbner nu op om sin start i Brøndby i et stort interview med Discovery. Det var hårdt, og han var meget ked af det, fortæller han. 

Nicolai Vallys har været en af de helt store profiler i Superligaen i denne sæson. Først hos Silkeborg og siden hos Brøndby, hvor han har været en af klubbens bedste spillere. Alligevel har denne sæson ikke været nogen dans på roser for den dygtige midtbanespiller.

Grundet hans fortid som FCK-fan, hvilket han har været meget åben om, blev han lagt for had af mange Brøndby-fans efter skiftet. Det medførte både trusler, hadebeskeder og, at mange ikke ville synge hans navn på tribunen. Noget der var rigtig hårdt for Brøndbys nummer syv. Det fortæller han i et interview med Discovery.

– Det startede egentlig rimelig hurtigt. Det er første eller anden dag, at der kommer lidt negative ting. Der begyndte det ligesom at gå op for en, at der rent faktisk var nogen, der egentlig ikke kunne lide en. Det var lidt på et personligt plan, følte jeg, fortæller Vallys.

– Det kunne jeg godt mærke. Det ramte mig. Det er også noget, jeg havde nogle snakke med mine forældre om, hvordan man ligesom skulle håndtere det. Jeg sad også og læste beskeder op for dem. Ja, det var med kram og forældre, der var kede af det. Jeg var selv meget ked af det, siger han blandt andet, afslutter midtbanespilleren.

Vallys og Brøndby spiller i morgen imod Viborg på Brøndby Stadion i årets sidste Superliga-runde.

OVERSIGT

Scroll to Top