The perfect guide to the casino

Dansk transferguru: Stryger og Wass-lignende stjerner er på vej til Brøndby

Den danske transferguru Søren Sorgenfri melder, at Brøndby vil hente mindst to profiler i Daniel Wass og Nicolai Vallys klassen. 

GRATIS KONKURRENCE: Gæt udfaldet af gruppespilskampene og vind 1,5 mio. kr. med LeoVegas i Leo King 

Brøndby gjorde tre regulære scoops, da de i sommers hentede Daniel Wass, Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo til Vestegnen i slutningen af transfervinduet. Det kan de meget vel gentage til januar, hvis man skal tro den danske transferguru, Søren Sorgenfri.

LÆS MERE: Brøndby-fans laver hærværk på tog i protest imod ejerskifte

I sin blog på Nordicbet.dk skriver journalisten, at Jens Stryger Larsens situation minder om den, Daniel Wass befandt sig i i sommers. Hvis Jens Stryger Larsen vil hjem til Brøndby, så kommer det til at ske, forklarer Sorgenfri. Det kræver dog, at Stryger kan overtale Trabzonspor til at lade ham gå for et lavt beløb og, at danskeren selv kan acceptere en lønnedgang.

Derudover skriver transferjournalisten, at Brøndby vil hente to profiler i Wass/Ohi/Vallys-klassen. Og at klubben fra Vestegnen derefter vil opjustere yderligere i sommerens transfervindue, hvor der virkelig vil blive trykket på gaspedalen.

De store investeringer sker på grund af det nylige ejerskifte, hvor Global Football Holdings har skudt 30 millioner euro ind i Brøndby.

OVERSIGT

Scroll to Top