The perfect guide to the casino

Norsk storklub jagter Brøndby-stjerne: Vil hente ham til januar

Den norske storklub Brann har Brøndby-stopperen Sigurd Rosted på toppen af deres ønskeseddel. Det skriver den norske avis Aftenposten.

Norske Brann har netop sikret sig oprykning til den bedste norske række, og den fallerede storklub leder nu efter forstærkninger med lys og lygte. Øverst på klubbens ønskeliste står Sigurd Rosted, der til daglig spiller for Brøndby. Det skriver Aftenposten.

Rosted har haft det svært i denne sæson, hvor han blot er startet inde i seks Superliga-kampe, og hans kontrakt udløber efter sæsonen. Lige nu tyder alt på, at nordmanden, der har været på Vestegnen i 3,5 sæsoner efterhånden, forlader klubben senest til sommer.

Et godt bud på den 28-årige centerforsvars næste klub er altså, ifølge Aftenposten, Brann. Avisen hævder, at den norske klub allerede snakker med Rosted agent.

Sigurd Rosted kan frit forhandle med andre klubber fra januar.

Brøndby forventes at være aktive på transfermarkedet til vinter, hvor truppen skal forstærkes, og her vil Carsten V. Jensen formentlig også forsøge at sælge ud af spillertruppens mellemvarer. Et salg af Rosted er altså oplagt.

OVERSIGT

Scroll to Top