The perfect guide to the casino

CV efter BIF-køb: ‘Vi vil være en skandinavisk magtfaktor’!

I kølvandet på salget af aktiemajoriteten af Brøndby IF til de amerikanske ejere fra Global Football Holdings, har der været flere forskellige holdninger til BIF-slaget! De fleste af dem er meget kritiske overfor de nytilkomne udenlandske hænder. BIF-bossen og fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, udtaler sig nu! 

Det er i dag blevet offentliggjort, at Jan Bech Andersen har givet et offentligt købstilbud til Global Football Holdings (GFH), som heraf har afsluttet købstilbudsproces og vil indtræde som majoritetsaktionær i Vestegnsklubben. Fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, udtaler bl.a. følgende efter salget:

– Det er et markant gearskifte […] Vi vil være en skandinavisk magtfaktor.

BIF-bossen, CV, siger følgende til BIF’s hjemmeside:

– Her står vi nu, og med de ressourcer, der bliver tilført i form af økonomi og know-how, har vi nu muligheden for at løfte det sportslige område i Brøndby IF til næste niveau!

–  Vi har siden sommeren 2019 eksekveret vores sportslige strategi med udgangspunkt i at få økonomisk balance i forretningen, genfinde Brøndby IF DNA’et i trup-sammensætningen mellem Masterclass-talenter og performance-spillere. Dette med bevidstheden om, at der ville forekomme udsving i resultater og placeringer på vejen, men med et klart sigte på at udvikle en solid og velfungerende, men stadig ambitiøs fodboldklub, og dermed være forberedte på det tidspunkt, hvor vi sammen med den rigtige partner ville kunne tilføre de nødvendige ressourcer og sætte tempo på udviklingen af vores klub.

CV afslutter og ser frem til samarbejdet:

– Jeg ser meget frem til samarbejdet med Scott og hans team. Jeg har haft fornøjelsen af at mødes og tale med Scott nogle gange efterhånden. Udover at være meget respektfuld omkring vores måde at drive Brøndby IF på, så kommer Scott og hans folk med en stor faglig kapacitet og et stort internationalt netværk.

Læs også: Dette er den mørkeste dag i Brøndbys historie’ – Alpha demonstrerer ved stadion

Angiveligt har bestyrelsesformand Jan Bech Andersens dybe lommer, angiveligt ikke kunnet følge med længere i en fodboldverden, hvor pengene (desværre) gradvist kommer til at betyde mere og mere. Kapital på omtrent 220 millioner kroner bliver spyttet ind i Vestegnsklubben med GPH’s indtræden. 

OVERSIGT

Scroll to Top