The perfect guide to the casino

Gaveodds til alle danskere: Få odds 2 på Man City-sejr hjemme over Southampton

Manchester City er gigantiske favoritter, når de lørdag eftermiddag tager imod Southampton på hjemmebane i Premier League. Hos de fleste bookmakers ligger oddset helt nede omkring 1,10, men hos ComeOn kan alle danskere få vanvittige odds 2,00 på City-sejr. Dermed får du dine penge fordoblet, når City vinder. Du skal blot have en ComeOn-konto, og så kan du udnytte dette gaveodds!

 

Spil på City til odds 2 hos ComeOn her >> 

 

Sådan får du odds 2 på City hos ComeOn

Alle danskere over 18 år kan benytte sig af ComeOns fremragende tilbud. Det kræver blot, at du har en konto hos ComeOn, og så kan du spille til dette forhøjede gaveodds. Hvis du allerede har en konto hos ComeOn, skal du blot logge ind og spille. Hvis du ikke har en konto endnu, skal du følge trinene forneden for at få adgang til det forhøjede ComeOn odds på Man City – Southampton.

  1. Gå til ComeOn.dk
  2. Opret konto
  3. Indbetal penge (og få 100 % op til 1.000 kr. i velkomstbonus)
  4. Gå til ComeOn Super Episke-odds
  5. Spil op til 100 kroner på Man City-sejr over Southampton
  6. Få din gevinst udbetalt uden omsætningskrav efter kampen

Oddsboost fra ComeOn på Man City - Southampton

Hvis du er over 18 år og bosat i Danmark, kan du udnytte dette lækre tilbud på Manchester City – Southampton. Du kan som bekendt spille op til 100 kroner på det forhøjede odds, og dermed vinde 100 kroner næsten uden risiko. Det er altså et super godt tilbud, der skal udnyttes af alle, der godt kan lide nemme penge med meget lav risiko.

 

Regler og vilkår for odds 2 på Man City-sejr

Tilbuddet kan benyttes af alle danske spillere, der har en ComeOn-konto. Du kan både benytte dig af tilbuddet, hvis du er ny og eksisterende spiller. Du skal være minimum 18 år. Der er intet gennemspilskrav på en eventuel gevinst. Gevinsten udbetales som kontanter, og du får pengene umiddelbart efter, at væddemålet er afgjort.

Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds og dermed få fordoblet dine penge, hvis spillet går hjem. Du kan ikke kombinere det forhøjede odds med andre væddemål.

 

Derfor vinder Man City

Manchester City er det stærkeste hold i verden lige nu. De har lige smadret FCK med 5-0 og Manchester United med 6-3, og selvtilliden er i top. De er stadig ubesejrede i Premier League, imens Southampton ligger lige over nedrykningsstregen.

Man City har vundet 29 af deres seneste 36 Premier League-kampe, og de har scoret mindst tre mål i deres seneste otte Premier League-hjemmekampe. De er altså i fantastisk form, og især på hjemmebane er de næsten uovervindelige. City har ikke tabt i deres seneste 13 hjemmekampe imod Southampton. Derudover har gæsterne tabt fem af deres seneste seks udekampe i Premier League.

Derudover skal vi selvfølgelig nævne, at Manchester City har Erling Haaland, der er i fuldstændig fantastisk form og ustoppelig for tiden. Alt peger på, at Manchester City tager en komfortabel sejr, og det gælder bare om at udnytte det her gaveodds til lette penge.

 

Spil på City til odds 2 hos ComeOn her >> 

 

OVERSIGT

Scroll to Top