The perfect guide to the casino

Her er Dolberg og Delaneys nye cheftræner

Sevilla fyrede i går cheftræner Julen Lopetegui, og de har nu deres nye cheftræner på plads. Jorge Sampaoli har fået en kontrakt med storklubben frem til sommeren 2024, og han bliver dermed træner for Thomas Delaney og Kasper Dolberg. 

 Den spanske storklub Sevilla er i dyb krise, og det kostede i går cheftræner Julen Lopetegui jobbet. Han blev fyret efter, at Sevilla kollapsede og tabte 4-1 på hjemmebane til Dortmund i Champions League.

Hans erstatning bliver argentinske Jorge Sampaoli, der dermed bliver nu cheftræner for de danske landsholdsspillere Kasper Dolberg og Thomas Delaney.

Sevilla ligger på 17. pladsen i den spanske La Liga med sølle fem point efter syv spillerunder. Dermed er de langt fra den top fire placering, der var målet før sæsonen.

Sampaoli har en lang trænerkarriere bag sig, og han har blandt andet stået i spidsen for det argentinske landshold, Marseille, Santos, Chiles landshold og så også Sevilla ved en tidligere lejlighed. Det var Sampaoli, der førte Chile til sejr ved Copa America i 2015.

Sampaolis kontrakt løber frem til sommeren 2024.

OVERSIGT

Scroll to Top