The perfect guide to the casino

Han scorer for mange mål: Engelske fans vil have Haaland deporteret

Engelske fodboldfans har startet en underskriftindsamling for at få Erling Haaland deporteret fra England. Anklagen er, at han er en robot, og 1,8 millioner mennesker har allerede skrevet under. 

Erling Haaland har taget engelsk fodbold med storm siden, at han skiftede til Manchester City fra Borussia Dortmund i sommers. Han har allerede slået flere målscoringsrekorder, og det er i alt blevet til 19 mål i 12 kampe i alle turneringer. Senest scorede han to mål imod FC København i Champions League onsdag aften.

Det har fået engelske fodboldfans, formentlig fra Manchester Citys konkurrenter, til at starte en underskriftindsamling til et borgerforslag, hvor de beder det engelske parlament om at udelukke Erling Haaland fra Premier League. erling haaland underskriftindsamling

Argumentet imod den målfarlige normand er, at han er en robot og dermed overmenneskelig. Flere brugere på Twitter nåede at se over 1,8 millioner underskrifter på underskriftindsamlingen. Den ser dog ud til at være fjernet fra den britiske regeringshjemmeside nu, da den ikke er at finde under borgerforslag længere.

OVERSIGT

Scroll to Top