The perfect guide to the casino

Vildt tilbud til alle oddsere: Få odds 2 på mindst ét mål i Kroatien – Danmark

Når Danmark i aften gæster Kroatien i Nations League, kan din aften blive lidt sjovere. Hos bookmakeren ComeOn har man nemlig forhøjet oddset på, at der scores mindst ét mål i kampen fra 1,05 til 2,00 for alle spillere. Det vil sige, at du kan få fordoblet dit indskud, hvis bare et af holdene formår at komme på tavlen.

Spil til det forhøjede odds her >>

Sådan får du odds 2 på mål i Kroatien – Danmark

Alle spillere med en ComeOn-konto kan udnytte det vilde odds 2 på mindst ét mål i Kroatien – Danmark. Det er ligegyldigt, om du har en gammel ComeOn-konto, og har spillet der længe, eller om du opretter din konto i dag. For at få odds 2 på mål i kampen skal du blot følge trinene forneden:

  1. Gå til ComeOn.dk
  2. Opret konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen
    1. Få 100 % op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  3. Spil op til 100 kroner på mindst ét mål i kampen
  4. Få udbetalt din gevinst uden omsætningskrav efter kampen

Tilbuddet kan som sagt benyttes af alle danske ComeOn-spillere. Hvis du ikke har en konto hos bookmakeren, skal du bare nå at oprette en inden kampstart.

Hvis du skal oprette en ny konto, kan det være svært at finde spillet bagefter. Alle links i denne artikel fører direkte til markedet. Alternativt kan du finde ComeOns Kroatien – Danmark odds boost gennem følgende trin:

  1. Find navigationen over de forskellige sportsgrene og ligaer
  2. Klik på ComeOn Episke Super-odds
  3. Vælg International
  4. Klik på Episke Super-odds
  5. Du er nu på odds boostet

Odds boost fra ComeOn på Kroatien - Danmark

Regler og vilkår hos ComeOn

Tilbuddet kan benyttes af alle danskere over 18 år. Du skal være bosiddende i Danmark, og du skal selvfølgelig have en ComeOn-konto. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds.

Det forhøjede odds kan ikke kombineres med andre væddemål, så det skal spilles som singlevæddemål.

En eventuel gevinst udbetales umiddelbart efter kampen. Du får udbetalt din gevinst uden omsætning- eller gennemspilskrav. Gevinsten kan altså udbetales med det samme, hvis du ønsker det.

Derfor kommer der mål i kampen

Der er nærmest garanti for mål i aftenens kamp. Danmark har spillet 30 kampe i træk uden at spille 0-0. Hos Kroaterne er det blevet til to gange 0-0 i deres seneste 45 kampe. Det er altså to hold, der meget sjældent går fra banen uden mål.

Dette er også let at forstå, når man ser på de offensive stjerner på begge hold. Både Kroatien og Danmark har verdensklasse spillere i offensiven, og det er næsten utænkeligt, at der ikke skulle komme mål fra folk som Modric, Kovacic, Eriksen og Mæhle.

Derudover hører det også med til historien, at kampen her er den næstsidste landskamp inden VM-slutrunden. Selvom Nations League er vigtigt, er det vigtigere at forberede sig godt til VM. Derfor er resultatet ikke ligeså vigtigt for nogle af holdene, og det bør give en mere åben og interessant kamp.

Spil til det forhøjede odds her >>

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top