The perfect guide to the casino

Kontant udmelding: FC København nedprioriterer Champions League

Tirsdagens pressemøde i Parken gav en interessant nyhed, da Jacob Neestrup afslørede, at hans primære mål på den korte bane er, at få FC København tilbage i toppen af Superligaen. Det bliver på bekostning af Champions League. 

Det vakte stor glæde i hele København, da FCK kvalificerede sig til Champions League for første gang i seks år i august. En lille måned senere er situationen dog en helt anden. Jess Thorup er netop blevet fyret som cheftræner, og københavnerne ligger tættere på nedrykningsstregen end på mesterskabet.

Det har tvunget københavnerne til at træffe nogle svære valg, og valget er altså faldet på Superligaen. Det afslørede nyansatte Jacob Neestrup på dagens pressemøde i Parken.

– Vi ved alle, at resultaterne i Superligaen har været for dårlige. Vi er også bevidste om, at præstationerne har været for svingende. Og jeg har derfor to hovedopgaver. Et: På den korte bane og frem imod midt-november at få stabiliseret holdets øjeblikkelige niveau i Superligaen. Balancen i holdet skal være bedre, og vores ellers så normalt stærke kollektiv skal tilbage med det samme. Det er alt afgørende, at vi om otte Superliga-kampe har hentet nok point til, at vi har førstepladsen indenfor rækkevide.

– Herefter skal den lange vinterpause bruges til at forberede og forbedre forårets og fremtidens FC København. Et hold, der skal føle sig forpligtet til at tage et aktivt ansvar for initiativet i kampene, men også et hold, der samtidig formår at være robuste i de svære perioder, der altid vil komme. Også i København.

– Genkendeligheden i spillet fra kamp til kamp skal være tydelig, imens vi vinder vores fodboldkampe. Det er heri, at vores identitet ligger. Dette skal forstærke vores mulighed for igen at opnå vores fælles ambitioner; vi skal genvinde det danske mesterskab, og vi skal ud og spille europæisk gruppespil igen og igen, udtalte Neestrup om sine egne og klubbens mål på pressemødet.

Senere på pressemødet slog Neestrup igen fast, at hans og FC Københavns primære mål er at komme tilbage i kampen om det danske mesterskab.

– Det er vigtigt for mig at slå fast nu, at vi har otte Superliga-kampe frem imod juleferien. Jeg ved også godt, at vi har fire fede Champions League-kampe, og vi har forhåbentlig også to pokalkampe inden, at vi går på ferie. Men det der er altafgørende, og skal være altafgørende for spillere, stab og jeg selv er, at når vi møder tilbage på første træningsdag efter juleferien, så har vi førstepladsen indenfor rækkeviden.

Neestrup har kontrakt med FC København frem til sommeren 2026. Københavnerne ligger i øjeblikket på 9. pladsen i Superligaen, hvor de har ti point op til Randers FC på førstepladsen.

OVERSIGT

Scroll to Top