The perfect guide to the casino

Ny landsholdstrøje 2022: Se Danmarks fede VM-trøje her

Danmark har lanceret en ny landsholdstrøje. Den nye landsholdstrøje skal bruges til VM, og du kan se billeder af den her. 

Det danske landsholdhold har fået en ny landsholdstrøje. Landsholdet spillede for første gang i den nye trøje i Nations League-kampene i september imod Kroatien og Frankrig. Imod Kroatien blev den sorte tredjedragt brugt, imens den nye røde landsholdstrøje fik debut i Parken imod Frankrig. 

Den nye landsholdstrøje, der især er præget af farven rød, kan ses på nedenstående billeder. Trøjen er som vanligt et samarbejde med landsholdets officielle tøjsponsor, Hummel. 

Foto: ‘Fodboldlandsholdene’, Twitter-profil

Foto: DBU’s landsholdsshop 

Symbolikken bag den nye landsholdstrøje

Når DBU præsenterer en ny landsholdstrøje, er der som regel mere hvidt på trøjen. Det er der ikke denne gang. Det er der dog en ganske særlig årsag til. Der er nemlig tænkt rigtig meget over detaljerne i vores landsholdstrøje til VM 2022.

Vores landsholdstrøje 2022 er inspireret af den trøje, Danmark spillede i, da vi vandt EM i 1992. Den ny landsholdstrøje markerer 30 års jubilæet for Danmarks Europamesterskab i 1992, og den er en hyldest til fortiden. Trøjen ønsker dog også at markere begyndelsen på en ny succesfuld tid for landsholdet. Det fortæller Allan Vad Nielsen, CEO ved Hummel.

– Selvom trøjen er et remake af 92-trøjen og markerer 30-året for EM-triumfen, ønsker vi ikke kun en nostalgisk hyldest af de gamle legender. Vi skal til VM med et af de stærkeste landshold i nyere tid, og derfor er trøjen også et symbol på, at det er nu, vi skal skabe fremtidens legender. Om 20-30 år vil det forhåbentlig være de nuværende landsholdsspillere, som vi husker tilbage på med samme legendestatus, som vi gør med ’92-holdet i dag.

– Vi er utrolig stolte af vores nuværende landshold og deres bedrifter både på og uden for banen. De har bevist, at vi ikke skal være bange for at drømme stort. Derfor tror vi også på, at vi kan være med til at skrive ny historie i dansk fodbold – og sammen med Herrelandsholdet drømmer vi om et VM-trofæ til december, der vil gøre trøjen til genstand for en ny generation af landsholdslegender, slutter Allan Vad Nielsen.

DBU var også meget begejstrede for den ny landsholdstrøje, da den blev præsenteret i 2022. Jakob Jensen, DBU’s administrerende direktør, udtalte:

– Vi har et mål om at samle og begejstre hele Danmark, og Herrelandsholdet har flere gange gjort det de senere år og kan gøre det igen til VM om få måneder. Den nye landsholdstrøje understreger holdets store betydning og viser nutidens stjerner, som vil blive husket for deres store præstationer om 20-30 år. Vi glæder os til at se spillerne i trøjen og til at heppe dem frem til sejre ved VM-slutrunden.

 

OVERSIGT

Scroll to Top