The perfect guide to the casino

Brøndby-salg tæt på: David Blitzer tæt på at blive ny ejer

Der har længe været rygter om et muligt ejerskifte i Brøndby IF, og nu ser det så ud til endelig at ske. Søndag aften kom det frem, at David Blitzer er tæt på at blive ny ejer af fodboldklubben fra Vestegnen. 

I gennem de seneste mange måneder har der løbende været spekulationer om, at Brøndby kan få en ny ejer. Nu sker det så formentlig endelig. Det skriver Ekstra Bladet.

Den nye ejer er amerikaneren David Blitzer. Ifølge Ekstra Bladet er forhandlingerne om Brøndby nu gået ind i deres afgørende stadie, og dermed kan der meget vel snart blive meldt noget ud.

Ifølge avisen vil Blitzner skyde et tre-cifret millionbeløb ind i Brøndby, og han vil overtage en stor del af Jan Bech Andersens aktier i fodboldklubben.

Men hvem er amerikaneren så? Blitzner har tjent sine penge i investeringsfirmaet Blackstone, hvor han startede i 1991. Sidenhen har han specialiseret sig i at investere i sportens verden, og han er blandt andet medejer af flere store amerikanske franchises. Han er ejer af New Jersey Devils (ishockey), Crystal Palace (fodbold), Dignitas (eSport), Pittsburg Steelers (amerikansk fodbold) og Real Salt Lake (fodbold). Og nu kan Brøndby altså formentlig snart føjes til den allerede imponerende portfolie.

Jan Bech Andersen ejer i øjeblikket 54,6 procent af aktierne i Brøndby IF, og ifølge Ekstra Bladet vil den nuværende bestyrelsesformand og klubejer beholde 10-15 procent af sine aktier. Det sker med håb for at aktiekursen stiger, så han kan sælge dem med større profit senere.

OVERSIGT

Scroll to Top