The perfect guide to the casino

Optakt Premier League: Newcastle

KLUB: Newcastle

KÆLENAVN: The Magpies

STIFTET: December 1892

STADION: St. James’ Park, Newcastle

KAPACITET: 52.305

MANAGER: Eddie Howe (England) – i klubben siden november 2021

EJER: Public Investment Fund (Saudi Arabien)

BEDSTE RESULTAT: Mestre fire gange – senest i 1927

I PREMIER LEAGUE SIDEN: 2017

SIDSTE SÆSONS PLACERING: 11

FUNNY FACT OM SIDSTE SÆSON: Newcastle vandt ikke en eneste af de første 14 kampe. Ingen andre Premier League-klubber nåede på noget tidspunkt at spille så mange kampe i træk uden en sejr.

AFGANG (lejemål ikke medregnet): Dwight Gayle (Stoke), Freddie Woodman (Preston)

TILGANG (lejemål ikke medregnet): Sven Botman (Lille), Matt Targett (Aston Villa), Nick Pope (Burnley)

DANSKE SPILLERE: Ingen i den nuværende trup

SÅDAN KUNNE DE STILLE OP: Nick Pope – Kieran Trippier, Sven Botman, Jamaal Lascelles, Matt Targett, Matty Longstaff, Bruno Guimaraes, Joelinton, Chris Wood, Allan Saint-Maximin, Callum Wilson

SUCCESKRITERIUM: I betragtning af de økonomiske muskler, de nye saudi-arabiske ejere kommer med, vil fansene forvente kvalifikation til minimum Conference League. Pokalturneringerne kan komme i spil, fordi de kan give europæisk kvalifikation.

VURDERING: Det er ikke de allerstørste navne, Newcastle med de mange penge har tiltrukket, men det kan naturligvis nå at komme. Holdet vandt rigtig mange kampe i anden halvdel af sidste sæson, men de tabte også til alle top-4 holdene, og det er tydeligt, at der mangler noget, førend de kan tale med blandt de bedste. De kan ende med at måtte tage skridtet tilbage mod toppen i mindre etaper – f.eks. med en top-10 placering i denne sæson.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top