The perfect guide to the casino

Optakt Premier League: Bournemouth

KLUB: Bournemouth

KÆLENAVN: The Cherries

STIFTET: Vides ikke præcist – men i efteråret 1899

STADION: Dean Court, Bournemouth

KAPACITET: 11.364

MANAGER: Scott Parker (England) – i klubben siden juli 2021

EJER: Maxim Demin (Rusland)

BEDSTE RESULTAT: Nummer 9 i Premier League i 2016/17

I PREMIER LEAGUE SIDEN: 2022

SIDSTE SÆSONS PLACERING: 2 i The Championship

FUNNY FACT OM SIDSTE SÆSON: Ud af de 46 kampe i The Championship tabte Bournemouth ikke en eneste af de første 15 kampe – og heller ingen af de sidste otte (men otte nederlag i de 23 mellemliggende kampe)

AFGANG (lejemål ikke medregnede): Robbie Brady (Preston), Zeno Ibsen Rossi (Cambridge U.), Gary Cahill (foreløbig klubløs)

TILGANG (lejemål ikke medregnede): Joe Rothwell (Blackburn), Ryan Fredericks (West Ham)

DANSKE SPILLERE: Emiliano Marcondes, Philip Billing

SÅDAN KUNNE DE STILLE OP: Mark Travers – Adam Smith, Chris Mepham, Lloyd Kelly, Jordan Zemura, Lewis Cook, Philip Billing, Joe Rothwell, Emiliano Marcondes, Jildon Anthony, Dominic Solanke

SUCCESKRITERIUM: Overlevelse

VURDERING: Bournemouth rykkede første gang op i Premier League i 2015 og var med i fem år, inden de så brugte to år i den næstbedste række. Her havde de rækkens bedste forsvar med kun 39 baglænsmål i de 46 kampe. Der er slet ingen tvivl om, at det også bliver forsvaret, der skal bære dem igennem i Premier League. Dominic Solanke scorede 29 mål i The Championship, og han skal nok også score nogle mål i den bedste række. Men han får brug for noget støtte, og i det hele taget skal Bournemouth bruge nogle af de mange dejlige tv-penge til at købe spillere, hvis de skal klare frisag i bunden.

OVERSIGT

Scroll to Top