Gratis livestream af braget mellem Levante og FC Barcelona: Sådan ser du opgøret

Søndag d. 10 april brager Levante og FC Barcelona sammen i La Liga, og du kan se opgøret gratis.

Kampen kan streames hos Bet365.

Søndag d. 10 april om aftenen tager Levante hjemme på Estadi Ciutat de València imod FC Barcelona i La Liga. Gæsterne har indtil videre i sæsonen spillet ni kampe uafgjort, indkasseret fire nederlag og vundet de seksten andre, mens Levante har tabt seksten, spillet ti uafgjorte og vundet fire.

FC Barcelona skal i denne sæson forsøge at kæmpe med om de europæiske pladser, mens Levante drømmer om at undgå nedrykning. Derfor får søndagens opgør stor betydning for den endelige placering i sidste ende, da FC Barcelona skal bruge en sejr i sådan en kamp, hvis de vil vinde point i tabellen, mens Levante skal bruge det samme, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at blive i den bedste spanske række. I det omvendte opgør tidligere på sæsonen sejrede FC Barcelona med 3-0.

Sådan streamer du kampen hos Bet365 

Du kan se kampen gratis hos Bet365, da de tilbyder livestream af det spanske opgør. Hvis du allerede har en konto skal du logge ind her, og ellers kan du oprette en gratis konto uden problemer lige her.

Det tager mindre end fem minutter, og det kræver blot at du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Man skal minimum være 18 år for at oprette en konto.

Det er gratis at oprette en konto, men for at se kampen skal du have penge på din spilkonto. Du skal dog som minimum blot have én øre stående, og herefter er du berettiget til, at se kampen mellem Levante og FC Barcelona. Du behøver altså ikke at spille på kampen for at se den, men det gør selvfølgelig oplevelsen sjovere, hvis du skulle have lyst til det.

Sådan finder du kampen hos Bet365

Du finder livestreamet til opgøret på samme måde, som hvis du ville spille på den; i menuen ude til venstre under “Fodbold” > “Spanien (La Liga)” > “Levante – FC Barcelona”. Ellers kan den med garanti også findes i liveoddsmenuen efter kampstart søndag aften.

Såfremt du har en konto hos Bet365 kan du altså se Levante – FC Barcelona live.

Hvis du endnu ikke har en konto hos Bet365, kan du oprette en lige her.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 21:00.

Livestream: Bet365

Hvis du allerede har en konto Login lige her for at se kampen på søndag

Hvis du ikke har en konto endnu

1. Opret en gratis konto lige her

2. Indbetal for at have penge stående. Hos Bet365 skal man minimum indbetale 50 kr.

3. Se kampen søndag aften via livestream

4. Go’ fornøjelse

Kampen kan streames hos Bet365.

Annonce – Denne side indeholder reklamelinks. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

OVERSIGT

Scroll to Top