Uhre til discount-pris: Brøndby åbne for salg

Brøndby IF vil gerne forlænge med Mikael Uhre, men de er også klar til at sælge ham – og de kræver ikke nødvendigvis kassen for den målglade frontangriber.

Mikael Uhre har været i forrygende form for Brøndby i de seneste år, og den 27-årige angriber har åbnet for at forlade de danske mestre, hvis der er chance for at komme udenlands.

Det har tidligere været rygtet af B.T., at Brøndby blot kræver 10-12 millioner kroner for topscoreren, hvilket senere er blevet justeret en kende til omkring 15 millioner kroner.

Læs også: Skrottet af Brøndby: Langer ud efter klubben

For nyligt skrev Søren Sorgenfri, at Brøndby vil gå langt for at forlænge med Mikael Uhre, som de nægter at slippe for under 20 millioner kroner – men sandheden er måske en anden.

B.T.’s transferjournalist Farzam Abolhosseini fortæller i det seneste afsnit af BrøndbyLyd, at Brøndby er åbne for at sælge Mikael Uhre, fordi man gerne vil realisere hans udenlandsdrøm. Og prisen er ikke på meget mere end halvanden million euro – svarende til 11,25 millioner kroner.

Læs også: Brøndby har sat høj pris på Uhre – Norwich har ikke budt

Det bliver samtidig rapporteret, at Carsten V. Jensen også rigtig gerne vil forlænge aftalen med Mikael Uhre, som skulle have fået et tilbud, der vil gøre ham blandt klubbens bedst lønnede spillere.

Mikael Uhre drømmer om at rykke mod engelsk fodbold, men på rygtebørsen er der roligt omkring Brøndby-stjernen, som i løbet af sommeren kan skrive en forhåndskontrakt med en interesseret klub.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA 3F SUPERLIGAEN LIGE HER

SE ALLE DE BEDSTE DANSKE ONLINE CASINOER

Læs også: Skiftede Danmark ud med Tyskland: Nu er Bundesliga-danskerens kontrakt revet i stykker

Læs også: Martin J. er sikker: ‘Arsenal henter Barca-stjerne’

Læs også: Kjærs drømme-signing: ‘Vil ønske at Liverpool henter ham’

OVERSIGT

Scroll to Top