Dansk klub vil handle ind hos Brøndby: Men ‘CV’ vil forlænge kontrakten

Der har været stille hos Brøndby IF indtil videre i transfervinduet, men i kulissen bliver der arbejdet hårdt. Nu er der muligvis en forlængelse på vej.

Tidligere i dag har Carsten V. Jensen slået flere rygter til jorden om eventuelt kommende spillere. Det kan du læse meget mere om her. Men nu går meldingerne på, at man snart har lidt nyt. Dog ikke den helt store transfernyhed, da der er tale om en forlængelse med målmand Thomas Mikkelsen.

Læs også: Skrottet af Brøndby: Langer ud efter klubben

Den 38-årige målmandsreserve kom til Brøndby sidste sommer, hvor han grundet Mads Hermansens høje niveau ikke var tiltænkt andet end en reserverolle. Det er dog alligevel blevet til seks kampe i sæsonen, hvor han kan glæde sig over, at det blev til fem sejre.

Læs også: Brøndby har sat høj pris på Uhre – Norwich har ikke budt

Bold.dk har tidligere meldt ud, at FC Helsingør skulle være interesseret i at hente Thomas Mikkelsen til klubben, hvis kontrakt med Brøndby udløber til sommer. Men står det til fodbolddirektør Carsten V. Jensen, skal Thomas Mikkelsen ingen steder.

– Det har vist sig at være det helt rigtige i den keepergruppe der, som har arbejdet fortrinligt henover efteråret sammen. Thomas har vist sine styrker. Han kan stadigvæk spille bold på højt niveau, og det er selvfølgelig også noget, vi har noteret os, så det kigger vi på, fortæller ‘CV’ til mediet inden han afslutter.

– Han har vist sig at være en rigtig fin signing, som vi er rigtig glade for, og når man gør det godt i Brøndby, er der da også mulighed for, at det kan fortsætte.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA 3F SUPERLIGAEN LIGE HER

SE ALLE DE BEDSTE DANSKE ONLINE CASINOER

Læs også: Skiftede Danmark ud med Tyskland: Nu er Bundesliga-danskerens kontrakt revet i stykker

Læs også: Martin J. er sikker: ‘Arsenal henter Barca-stjerne’

Læs også: Kjærs drømme-signing: ‘Vil ønske at Liverpool henter ham’

OVERSIGT

Scroll to Top