Afsløret sidste år: Brøndby bliver forgyldt af Jobbe-succes

Jesper Lindstrøm har stor succes i Eintracht Frankfurt, og der er noget, der tyder på, at det kan skabe pengeregn på den københavnske Vestegn.

Jesper Lindstrøm rykkede i sommerens transfervindue fra Brøndby til Eintracht Frankfurt, og efter en lunken start har den danske midtbanespiller fundet melodien.

Den tidligere Brøndby-spiller er blandt tyskernes farligste offensive våben, og hans værdi er siden skiftet steget med adskillige millioner.

Derfor har flere efterspurgt, hvorvidt Brøndby har en videresalgsklausul, så de kan tjene endnu mere, end de 55 millioner kroner, der kom ind i overgangssum.

Allerede kort efter salget indikerede Carsten V. Jensen, at en sådan klausul fandt sted. I hvert fald udtrykte han i et interview med TV3+, at det samlede transferbeløb formentlig overstiger de rapporterede 55 millioner kroner.

En transfersum kan kun blive højere ved en videresalgsklausul eller bonusser, og eftersom Jesper Lindstrøm spiller meget og bidrager med fine tal, er der gode muligheder for penge i Brøndby-kassen.

Hør snakken cirka to minutter inde i nedenstående klip:

OVERSIGT

Scroll to Top