Aviser i krig: Modstridende meldinger om Brøndby-spiller

B.T. og Ekstra Bladet deler ikke samme opfattelse af Brøndbys forsøg på at afhænde Jens Martin Gammelby, som har kontrakt med klubben frem til 2023.

Jens Martin Gammelby har ikke slået igennem siden sit skifte til Brøndby fra Silkeborg i 2018, hvor de blå/gule smed hele 12 millioner kroner efter den dygtige højreback, som havde domineret Superligaen med Robert Skov.

Parterne indgik en aftale af fem års varighed, men det var planen, at Jens Martin Gammelby skulle sælges, når han havde brændt banen af på Brøndby Stadion, men sådan er det langt fra gået.

Læs også: Skrottet af Brøndby: Langer ud efter klubben

Den danske højreback har mere eller mindre været en fiasko på den københavnske Vestegn, og derfor har han været udlejet til blandt andre Lyngby, mens man også har forsøgt at sælge ham ved flere lejligheder.

Planen for vinterens transfervindue har også været at afhænde ham, men den plan ser ikke ud til at gå som smurt. I hvert fald meddelte B.T. i podcasten ‘Transfervinduet’, at Brøndby-lejren var trætte af Jens Martin Gammelby – netop fordi han ikke ville væk.

Ifølge podcasten udviste Jens Martin Gammelby ikke synderlig stor interesse i at komme væk, hvilket havde fået Brøndby-lejren til at blive lettere frustreret. Men den melding modsiger Ekstra Bladet nu få dage efter podcastens udgivelse.

Læs også: Brøndby har sat høj pris på Uhre – Norwich har ikke budt

Den danske avis skriver i en artikel, at Brøndby og Jens Martin Gammelby har en klar aftale om, at den 26-årige midtjyde endnu en gang skal en tur på lejeophold – og faktisk er det et stort ønske for spilleren at komme væk.

Ekstra Bladet skriver også, at Jens Martin Gammelby vil udlejes til udlandet, hvor der har været en løs henvendelse fra Orange County SC, som dog ikke havde midlerne til at betale hans løn.

Slutteligt skriver eb.dk dog, at: Planen er klar. Jens Martin Gammelby skal væk fra Brøndby denne vinter.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA 3F SUPERLIGAEN LIGE HER

SE ALLE DE BEDSTE DANSKE ONLINE CASINOER

Læs også: Skiftede Danmark ud med Tyskland: Nu er Bundesliga-danskerens kontrakt revet i stykker

Læs også: Martin J. er sikker: ‘Arsenal henter Barca-stjerne’

Læs også: Kjærs drømme-signing: ‘Vil ønske at Liverpool henter ham’

OVERSIGT

Scroll to Top