Vild graf: Aldrig har Uhre været så mange millioner værd

Mikael Uhre har kurs mod stjernerne, og trods en fremskreden alder og et snarligt kontraktudløb har Brøndby-topscoreren aldrig været så meget værd, som han er i dag.

Mikael Uhre skiftede til Brøndby i 2018, hvor de blå/gule hev 3,5 millioner kroner op af lommen for at erhverve angriberen i SønderjyskE.

Angriberen fik en lunken start i Brøndby, hvor han stod i skyggen af mere profilerede navne, og hans værdi lå på omkring 3,8 millioner kroner, inden den faldt helt ned under tre millioner inden mesterskabssæsonen.

Læs også: Medie: Dansk landsholdsspiller blev sat i forbindelse med muligt FCK-skifte – Nu kan han være på vej til Bundesliga-klub

Mikael Uhre tog dog skeen i den anden hånd, takkede for tilliden og blev en kæmpe stjerne for Brøndby, som han var med til at sikre det første danske mesterskab siden 2005 med hele 19 fuldtræffere.

Det fik hans værdi til at gå på himmelflugt, og hans værdi steg først til 7,5 millioner kroner og senere 15 millioner kroner, inden den ved årsskiftet har taget et nyt hak op.

På trods af en fremskreden alder på 27 og et kontraktudløb ved næste årsskifte, mener Transfermarkt, at Mikael Uhre er hele 22,5 millioner kroner værd, hvilket er rekordhøjt for ham.

Læs også: Er kæmpe FCK-talent på vej væk? Dortmund, Ajax, Leipzig og Juventus holder øje

Se grafen her, der bevidner den vilde forvandling.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Husker du: Niels F. i gavehumør og KEP der holder sit løfte!

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA 3F SUPERLIGAEN LIGE HER

SE ALLE DE BEDSTE DANSKE ONLINE CASINOER

Læs også: Drømmen lever for Christian Eriksen

Læs også: Brøndby-fans samler flere hundrede tusinder kroner ind til Red Barnet efter helt særlig auktion

OVERSIGT

Scroll to Top