The perfect guide to the casino

Andreas Maxsø troede, at et skifte til Rostov var en realitet. Men ny træner kom i vejen, fortæller Maxsø.

Brøndby-anfører Andreas Maxsø var i sommerens transfervindue så tæt på et skifte at Brøndby stoppede med at bruge ham i Superligaen. Men transferen gik i vasken og Maxsø er fortsat i Brøndby. Indtil nu har der kun været gisnet om årsagen men nu fortæller Maxsø selv at et trænerskifte kom i vejen og forsvarsspilleren bekræfter at der var tale om den russiske klub FK Rostov. Det sker i Troels Bechs podcast Bech Bag Bolden hvor Maxsø fortæller at skiftet var så godt som færdiggjort. -Jeg troede også selv at det var en done deal men i sidste øjeblik blev træneren for Rostov (Valeri Karpin red.) hvor jeg var på vej hen landstræner for Rusland. -Det var ham der ville have mig derover siger han til podcasten ifølge bold.dk.

I begyndelsen var det planen at Karpin skulle dobbeltjobbe og fortsætte hos Rostov men det ændrede sig da forhandlingerne var tæt på at blive afsluttet. -Derfor fik vi at vide at der kom en ny træner som skulle se på tingene og danne sig sit eget billede. Han (Yuri Semin red.) valgte at tage en anden spiller der tidligere havde været i klubben fortæller Maxsø. Rostov lejede i stedet angolanske Bastos i Al-Ain FC fra Saudi-Arabien. Klubben ligger på en skuffende 14.-plads i den russiske Premier League.

Maxsø skiftede til Brøndby i 2019 og spillede en markant rolle da klubben i den forgange sæson vandt mesterskabet for første gang i 16 år. Aktuelt ligger Brøndby helt nede på tiendepladsen i Superligaen.

OVERSIGT

Scroll to Top