The perfect guide to the casino

Brøndby-træner: Forventer ikke han skifter til Burkina Faso

Niels Frederiksen regner med, at han har Andreas Maxsø til rådighed frem til minimum årsskiftet.

Andreas Maxsø var tæt på at forlade Brøndby i sommerens transfervindue, efter klubben havde accepteret et bud fra FK Rostov, som dog trak sig fra handlen til sidst.

Det har dog længe stået klart, at anføreren kunne skifte for en relativ beskeden millionsum, men eftersom ingen klubber har budt ind, forventer Niels Frederiksen, at anføreren bliver for nu.

– Jeg forventer, Maxsø er hos os resten af efterårssæsonen. Der er ikke noget, der er 100 procent sikkert i den her verden, men mange vinduer er lukket nu, siger Niels Frederiksen til eb.dk.

Læs også: Medie: FCM afviste kæmpe bud på 55 millioner kroner på profil

Ifølge avisen har transfervinduet stadig åbent i lande som Saudi Arabien, Argentina, Mexico, Qatar, Mali, Ghana og Burkina Faso, men Niels Frederiksen frygter ikke, at det kan lokke Andreas Maxsø væk.

– Og skal jeg være ærlig, så forventer jeg ikke, han skal til Burkina Faso, siger han med et skævt smil.

Andreas Maxsø kan angiveligt erhverves for 11 millioner kroner, hvilket svarer til den frikøbsklausul, han fik skrevet ind i sin kontrakt, da han skiftede til klubben i sommeren 2019.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Dårlig stemning i Offside-studiet: ‘Det er den vildeste forudsigelse, jeg nogensinde har hørt om!’

Læs også: Top 5: Her er Brøndbys mest værdifulde spillere

Læs også: Top 5: Her er FC Københavns mest værdifulde spillere

Læs også: Zoomer ind på CV’s ageren på transfermarkedet: ‘Hvorfor har det taget så lang tid?’

OVERSIGT

Scroll to Top