The perfect guide to the casino

Kasper Hjulmand ser lovende takter fra Jesper Lindstrøm efter skiftet fra Brøndby til Eintracht Frankfurt.

Fodboldlandstræner Kasper Hjulmand er imponeret af hvordan den tidligere superligaprofil Jesper Lindstrøm har håndteret sommerens klubskifte fra Brøndby til bundesligaklubben Eintracht Frankfurt.

Indtil videre har den 21-årige danske offensivspiller overgået landstrænerens forventninger og det er også derfor at Lindstrøm er forfremmet fra U21- til A-landsholdet efter en række afbud. -Jeg er overrasket. Jeg synes ikke det var hvad man kunne forvente når en ung dansk spiller kommer til Bundesligaen. -Vi har set før at det tager tid for unge danske spillere både at træde et niveau op og træde ind i omklædningsrummet og sætte sig i respekt. Det er ikke sådan lige til. -Lindstrøm har sat i respekt fra start med kvalitet. Han spiller fuldstændig frit og har været en af deres bedste på den offensive del af banen siger landstræneren. Lindstrøm blev skiftet ind i pausen af Frankfurts ligapremiere mod Dortmund og siden er han startet inde i kampene mod Augsburg og Bielefeld.

Bider han sig fast i startopstillingen kan man tale om et meget vellykket klubskifte mener Hjulmand. -Jeg synes at Jobbes skifte til Frankfurt er gået godt. Han har fået tre ligakampe for Frankfurt og er bare gået direkte ind på holdet og har spillet. -Han er steppet et niveau op og har spillet godt. Det er et godt skifte for sådan en knægt hvis han kan hægte sig på og få fast spilletid i Bundesligaen siger landstræneren. Samtidig mener han at den rapfodede kreatør passer perfekt ind i den stærke tyske liga. -Når kampene åbner sig som de gør i Tyskland så er det helt perfekt for ham at det går frem og tilbage for så får han lidt plads til at drive bolden og i den fase har han været stærk siger Kasper Hjulmand.

Jesper Lindstrøm har spillet en A-landskamp. Det var den coronaafbudsramte testkamp mod Sverige i november sidste år. Offensivspilleren har muligheden for at øge det antal i løbet af den kommende uge der byder på tre VM-kvalifikationskampe mod Skotland Færøerne og Israel.

Opgøret mod Skotland spilles onsdag aften i Parken

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top