Trods præsentation i ny klub: Brøndby har ikke sagt farvel til Lasse Vigen

Lasse Vigen Christensen er blevet præsenteret i Zulte Waregem, men den danske midtbanespiller har ikke fået et officielt farvel fra sin klub gennem fire år, Brøndby IF.

Lasse Vigen Christensen har kontraktudløb i Brøndby denne sommer, og det står helt klart, at den ikke bliver forlænget.

Den danske midtbanespiller blev nemlig mandag præsenteret som ny spiller for belgiske SV Zulte Waregem, der præsenterede ham både via klubbens hjemmeside og sociale medier.

Læs også: Mystisk Eriksen-løgn florerer på internettet: Derfor kollapsede han

Mærkværdigt er det dog, at Brøndby endnu ikke har givet ham en afsked på klubbens sociale medier, hvor hans afgang nærmest er blevet tiet ihjel.

Efter Lasse Vigens skifte til belgisk fodbold er der lavet opslag om mesterskabsvideoer og mesterskabstrøjer, men en hilsen til deres midtbanespiller gennem fire år er det ikke blevet til.

Ydermere figurerer han stadig på klubbens trupliste, hvilket er meget atypisk, da man i forbindelse med Anthony Jungs afsked hurtigt fjernede tyskerens navn fra truplisten – derudover sagde man også pænt farvel til forsvarsspilleren samt tilhørende kommentarer fra Carsten V. Jensen.

Lasse Vigens afsked er tilsyneladende ikke et særlig stort samtaleemne på den københavnske vestegn. Noget som har affødt flere kritiske kommentarer på Twitter, hvor der bliver skrevet om mangel på respekt.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA EM LIGE HER

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Jeg græd af glæde’ – er denne unge mand Danmarks sødeste fan?!

SE ALLE DE BEDSTE DANSKE ONLINE CASINOER

Læs også: Hjulmand: Dét sagde Eriksen, da han kom til bevidsthed efter voldsomt kollaps

OVERSIGT

Scroll to Top