Efter rygter om store transfers: Han kan blive Brøndbys højre wingback i næste sæson

Brøndby IF vil forstærke sig på højre wingbacken, men måske har klubben allerede løsningen i form af Jens Martin Gammelby, som er tilbage på vestegnen efter endt lejeophold i Lyngby BK.

Carsten V. Jensen afsøger transfermarkedet efter nye spillere i øjeblikket, og B.T. afslørede tilbage i april måned, at Brøndbys fodbolddirektør var klar til at investere stort i en ny højre wingback.

Læs mere her.

Der har været rygter om Kevin Diks, der har været udlejet til AGF, men som nu er vendt tilbage til Fiorentina, der dog ikke regner med at gøre brug af hollænderen i den kommende sæson.

Kevin Diks ligner dog en svær case af økonomiske årsager, og måske har Brøndby også løsningen i truppen netop nu.

Ifølge Niels Frederiksen vil man give Jens Martin Gammelby chancen. Den tidligere Silkeborg-spiller har været udlejet til Lyngby BK i den seneste sæson, men er nu vendt retur til vestegnen.

Læs også: Mystisk Eriksen-løgn florerer på internettet: Derfor kollapsede han

Brøndbys cheftræner fortæller samtidig, at man ser Jens Martin Gammelby som højre wingback, selvom han har spillet på mere offensive positioner i Lyngby.

– Ja, det er vel der, hvor jeg stadigvæk synes, han vil passe ind i den måde, vi spiller på, siger han i et interview med bold.dk og tilføjer.

– Vi må se på, hvordan vi udnytter vores ressourcer bedst, men jeg ser ham som back og ikke som angriber, som han spillede i Lyngby. Sådan ser jeg ham ikke umiddelbart på vores hold, siger Niels Frederiksen.

Jens Martin Gammelby var en dyr investering for Brøndby, da man købte ham i Silkeborg for hele ti millioner kroner. Den dyre højre wingback har fortsat to år tilbage af sin aftale i klubben.

Brøndby har også bejlet til Daniel Wass, som kan dække højre wingbacken, men en transfer hænger i tynd tråd. Læs mere her.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: VILD FEST I BRØNDBY EFTER GULDTRIUMF!

Læs også: Hele Parken hylder Christian Eriksen: Se den rørende video lige her

Læs også: Dyrt flop på kongekontrakt: Brøndby forsøger at skippe ham til anden Superliga-klub

OVERSIGT

Scroll to Top