The perfect guide to the casino

Medie: Wass afviser mesterklub – Vil ‘hjem’

Daniel Wass har afvist et kontraktudspil fra Sporting Lissabon. Pilen peger dog fortsat mod et klubskifte for danske landsholdsspiller, men han vil tættere på familien i Danmark.

Daniel Wass har været udenlandsprofessionel i ti år, og efter EM-slutrunden ønsker han at gøre en ende på det.

Det har længe været kendt, at han gerne vil hjem til dansk fodbold, efter Valencia har åbnet op for at sælge ham grundet økonomisk rod.

Ifølge Record har Sporting Lissabon tilbudt ham en kontrakt, og nu fortæller Cadena Ser, at han har valgt at afvise de portugisiske mestre – og han ønsker ikke at indgå i en forhandling for at nå en aftale.

Læs også: Mystisk Eriksen-løgn florerer på internettet: Derfor kollapsede han

Radiostationen meddeler, at Daniel Wass har øjnene rettet mod Danmark, hvor FC København i øjeblikket ligner det bedste bud på en ny arbejdsgiver.

Brøndby kan godt betale transfersummen for ham, men sammenlagt denne plus sign-on-fee og en heftig løn, vil det skævvride hele lønbudgettet i klubben.

Det forlyder også, at Ligue 1-klubben Marseille forsøger at overtale 32-årige Daniel Wass til at tage endnu en tørn i udlandet. Den franske klub kender Daniel Wass særdeles godt fra hans tid i Evian.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE KASPER SCHMEICHEL FRA DAGENS PRESSEMØDE!

Læs også: Hele Parken hylder Christian Eriksen: Se den rørende video lige her

Læs også: Dyrt flop på kongekontrakt: Brøndby forsøger at skippe ham til anden Superliga-klub

OVERSIGT

Scroll to Top