The perfect guide to the casino

Mister sikker: Danmark når minimum kvartfinalen

Michael Laudrup er helt overbevist om, at Danmark spiller sig i kvartfinalen, selvom de står med nul point efter EM’s første to kampe.

Danmark er i krise. På papiret.

Ingen point efter to runder stinker ikke lige frem af EM-succes, men Michael Laudrup er overbevist om, at det bliver en EM-succes.

En belgisk sejr over Finland samt en dansk sejr over Rusland, sender nemlig Kasper Hjulmands tropper i 1/8-finalen som to’er. Det tror Michael Laudrup på.

Læs også: Mystisk Eriksen-løgn florerer på internettet: Derfor kollapsede han

– Hvis vi fokuserer på den her pulje, uden at kigge på treerne … Jeg kan ikke noget sted forestille mig, med al respekt for Finland, at Belgien ikke skulle vinde over Finland. Også selvom de skifter halvdelen af holdet ud. Og det vil sige, det gælder for os om, at vi skal vinde. Vi skal bare vinde. Hvis vi vinder over Rusland, så går vi videre som toer. Det er jeg ikke i tvivl om.

Michael Laudrup tror derefter også, at 1/8-finalen bliver en formsag, fordi den formentlig bliver mod Wales, hvis hold er langt fra fordumsstyrke trods nogle flotte indledende kampe med point mod Schweiz og tre mod Tyrkiet.

– Og jeg vil endda også sige: Vi vinder også ottendedelsfinalen, for det bliver højest sandsynligt mod Wales. Dem slår vi også.

Danmarks videre EM-skæbne afgøres mandag.

Læs også: Fra Brøndby til ‘fængselsbetjent’: Brøndby-darling i vildt karriereskifte

Læs også: Hele Parken hylder Christian Eriksen: Se den rørende video lige her

Læs også: Dyrt flop på kongekontrakt: Brøndby forsøger at skippe ham til anden Superliga-klub

OVERSIGT

Scroll to Top