The perfect guide to the casino

Andreas Cornelius: Det var en helt sindssyg oplevelse

Andreas Cornelius var målløs over den danske opbakning torsdag aften mod Belgien.

Andreas Cornelius var skuffet efter opgøret mod Belgien torsdag aften, da han gerne ville have givet de danske fans minimum ét point for den kulisse, som de leverede gennem hele opgøret.

– Den var i top. Det er noget af det bedste, eller det er det bedste, jeg har oplevet. Det er jeg helt sikker på. Jeg synes, opbakningen har været vanvittig, og man kunne godt mærke, den lige fik et nøk mere i forhold til sidste kamp, siger Cornelius.

Allerede efter halvandet minut kom Danmark foran på en scoring af Yussuf Poulsen, hvilket gjorde et kæmpe indtryk på Andreas Cornelius.

Læs også: Mystisk Eriksen-løgn florerer på internettet: Derfor kollapsede han

– Det var en helt sindssyg oplevelse. Jeg tror aldrig, jeg har jublet så meget ude på bænken ved et mål. Det var helt ekstremt. En fantastisk oplevelse at spille på et fyldt stadion igen, og alle var klar – både os og tilskuerne. Det var bare en kæmpe oplevelse, siger han og tilføjer det emotionelle:

– Jeg blev rørt over alle de mennesker, der sang nationalsangen. Det er bare en stor ting at repræsentere sit land og stå og synge nationalsang inden sådan en kamp. Det er klart, at med alt det, der er sket, så rører det én, når man lige kan mærke, at opbakningen får et nøk mere.

Læs også: Efter forfærdelig kollaps: To landsholdsstjerner har nu besøgt Eriksen på hospitalet

– Det var en helt fantastisk start på kampen. Vi fik en sindssyg opbakning og startede med at score, og vi spillede egentlig også rigtig godt. Det synes jeg, vi gjorde hele kampen.

– Det slog selvfølgelig lidt luften ud af os, at de scorede to, men jeg synes egentlig stadig, at vi efter begge mål var det bedste hold, og vi skabte en masse muligheder. Det var lidt ærgerligt i dag med resultatet, men meget positivt med vores indsats og præstation, siger Cornelius.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA EM LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Gåsehuds-garanti: Parken leverer den smukkeste version af “Der er et yndigt land”

Læs også: Stjerner og storklubber sender varme tanker til Christian Eriksen

Læs også: Hjulmand: Dét sagde Eriksen, da han kom til bevidsthed efter voldsomt kollaps

Læs også: Kasper Hjulmand afslører: Vi fik to muligheder

Læs også: Fra Brøndby til ‘fængselsbetjent’: Brøndby-darling i vildt karriereskifte

Læs også: Hele Parken hylder Christian Eriksen: Se den rørende video lige her

Læs også: Dyrt flop på kongekontrakt: Brøndby forsøger at skippe ham til anden Superliga-klub

OVERSIGT

Scroll to Top