The perfect guide to the casino

Opdateret: DBU melder at Christian Eriksen er vågen!

Alvorlige scener i Parken.

*Artiklen er opdateret løbende.

Der er dødstille i Parken i disse minutter. Kampen er blevet afbrudt, da Christian Eriksen gik i græsset, og det er fortsat alvorligt.

Netop nu modtager han hjertemassage, hvorfor spillerne på banen er i chok.

Livredderne er i fuld gang med deres arbejde.

Den danske stjerne kollapsede pludselig, hvorefter han faldt til jorden. Der var hverken bold eller spillere tæt på Inter-stjernen.

De danske spillere skærmer omkring ham, men de ser knuste ud.

De finske spillere er netop gået i omklædningsrummet, ligesom dommerne også har gjort det.

De danske spillere er nu også gået i omklædsningsrummet, ligesom Christian Eriksen også er kørt væk, afskærmet af personale og spillere.

Der er fortsat intet nyt om Eriksens tilstand.

– Min damer og herrer, vi har en situation. I skal blive på jeres sæder, indtil vi kan fortælle jer mere, siger stadionspeakeren i Parken.

Der er fortsat dødstille i Parken, hvor folk sidder som forstenede på lægterne.

En ambulance med Christian Eriksen i har nu også forladt Parken.

Klokken 19:17 er kampen fortsat suspenderet, og der er intet nyt om Christian Eriksens tilstand. Der er fortsat dødstille i Parken, hvor tilskuere er blevet bedt om at sidde på deres pladser.

I den seneste opdatering 19:27 blev der over højtaleren i Parken fortalt, at Eriksen er bragt til hospitalet, og at kampen er udsat indtil videre. Tilskuere får en ny ny opdatering 19:45.

Klokken 19:30 melder UEFA, at Christian Eriksens tilstand er stabil. Vi mangler fortsat bekræftelse fra flere danske kilder, men indtil videre ser det heldigvis lovende ud.

Der florerer også et billede fra en fotograf fra det internationale billedbureau Reuters som forklarer, at han så Christian Eriksen i vågen tilstand, da den danske stjerne blev kørt væk.

På billedet er Christian Eriksen iført en iltmaske, mens han tager sig til panden. Han har samtidig en klemme på fingeren, så lægerne kan tjekke hans puls.

Der er tale om følgende billede fra fotografen, men Christian Eriksens tilstand kan IKKE bekræftes via billedet.

TOPSHOT – Denmark’s midfielder Christian Eriksen (C) is evacuated after collapsing on the pitch during the UEFA EURO 2020 Group B football match between Denmark and Finland at the Parken Stadium in Copenhagen on June 12, 2021. (Photo by Friedemann Vogel / various sources / AFP)

DBU melder her 19:31, at Christian Eriksen er vågen!

Opdateres løbende…

OVERSIGT

Scroll to Top