The perfect guide to the casino

Jung afviste Brøndby og Bundesliga-klub for Werder-skifte

Anthony Jung sagde nej til et kontraktudspil fra Brøndby, mens han også afviste en unavngiven Bundesliga-klub, hævder Werder Bremen, som i dag har præsenteret tyskeren.

Anthony Jung har forladt Brøndby, for tidligere i dag skrev den tyske forsvarsspiller under på en aftale med 2. Bundesliga-klubben, Werder Bremen.

Brøndby-profilen havde muligheden for at blive på vestegnen, men han afviste flere kontraktudspil fra Carsten V. Jensen.

Det fortæller Werder Bremens sportschef Frank Baumann, der også hævder at have snuppet Anthony Jung for snuden af en Bundesliga-klub.

– Anthony afviste både et meget godt tilbud fra Brøndby og et tilbud fra Bundesligaen, så han kunne komme til Werder og få succes, udtaler Frank Baumann til klubbens hjemmeside.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Derudover glæder Werder Bremens sportschef sig over, at det er lykkes at lokke en kapacitet som Anthony Jung til klubben. En mand, der i Brøndby var vellidt både på- og uden for banen.

– Vi er meget glade for at have skrevet under med Anthony, som er en erfaren professionel. Han spillede en meget vigtig rolle i Brøndby på og uden for banen.

Anthony Jung har en lang fortid i tysk fodbold, hvor han har spillet for RB Leipzig, FC Ingolstadt og FSV Frankfurt.

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

Scroll to Top