The perfect guide to the casino

Zorniger siger på gensyn: Har vild fremtidsdrøm i Danmark

Alexander Zorniger forlader Danmark på mandag, og det bliver mere et på gensyn end et farvel.

Alexander Zorniger satte sig i cheftrænerstolen i Brøndby i 2016, og selvom han blev fyret i 2019, blev han boende i Danmark, men på mandag forlader han Danmark, da han har skrevet kontrakt med cypriotiske Apollon Limassol.

Den tidligere Brøndby-træner er dog ikke nødvendigvis færdig med Danmark. Han har nemlig en vild drøm om at blive donut- og kaffebar ejer.

– Broen mellem Fyn og Sjælland. Jeg vil komme tilbage en dag og købe det lille hus i midten af broen og sælge donuts og kaffe, siger Zorniger blandt andet i en lang afskedstale på sin kones Instagram-profil.

Derudover bruger han også noget af taletiden på at takke Dronning Margrethe, mens der bliver stukket lidt til Kronprins Frederik, som er stor AGF-fan.

– Mange tak til Dronning Margrethe, der har sådan et vidunderligt, vidunderligt land, for at være sådan en yndefuld kvinde og landets mor. Og også tak til den kongelige familie – specielt Kronprins Frederik, selvom De dog har valgt den forkerte klub at holde med. Mange tak Danmark – jeg elsker dig, siger Zorniger.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Se hans farveltale her:

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Andreas Maxsø – højdepunkter fra 2020/21!

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

Scroll to Top