The perfect guide to the casino

FCM-bosser i ‘hemmeligt’ møde om spillerindkøb: ‘Ham vil Brøndby formentlig også have’

FC Midtjylland har fået en ny storinvestor, og derfor kan ulvene spænde de store transfermuskler i sommerens transfervindue. Det kan måske – måske ikke – gå ud over Brøndby.

FC Midtjylland offentliggjorde fredag eftermiddag, at Anders Holch Povlsen var ny storaktionær i klubben, da han havde købt 25 procent af aktierne i klubben for omkring 125.000.000 kroner.

Ulvene kan derfor øge spillerbudgettet, og det kommer i en tid, hvor FC Midtjylland har fået en ny konkurrent i toppen af Superligaen og på transfermarkedet i form af Brøndby, som har fået en stor kapitalindsprøjtning i forbindelse med mesterskabet og den kommende europæiske deltagelse.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Ekstra Bladet beskriver, at cheferne omkring FC Midtjyllands transfervindue var samlet til et møde efter fredagens pressemøde, hvor Ove Pedersen, Claus Steinlein og Bo Henriksen var den deltagende trio.

Stemmeføringen var lav, så det var ikke muligt for pressefolkene at opfange detaljer fra samtalen, men der var pip som ‘Brøndby er formentlig også på banen’ i forbindelse med en snak om en spiller, som avisen ikke opfangede navnet på.

Dermed ser det ud til, at der er vældigt drama internt mellem de store Superliga-klubber.

FC Midtjylland har allerede øget spillerbudgettet efter Anders Holch Povlsens investeringer, så de nærmer sig FC København. Dermed er Brøndby fortsat et godt stykke efter, selvom der til sommer bliver investeret i nye spillere.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Anders Holch Povlsen giver tro på tingene i FCM: ‘Hvis de andre skal være med, skal de løbe stærkt!’

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

Scroll to Top