The perfect guide to the casino

Zorniger efter BIF-mesterskab: Jeg danser ikke rundt om bordet – Vi havde fortjent det mere i 2018

Alexander Zorniger er glad over Brøndbys mesterskab, men han er ikke euforisk, og han mener, at man fortjente det mere i 2018 end i 2021.

Brøndby vandt mesterskabet i denne sæson – tre år efter mareridtet i 2018, hvor man smed mesterskabet på gulvet og forærede det til FC Midtjylland efter et vanvittigt drama på Casa Arena i Horsens.

Alexander Zorniger, som nærer store følelser til Brøndby, stod i spidsen for de blå/gule i den sæson, og han fortæller, at såret ikke er helet på trods af, at Brøndby nu har vundet mesterskabet.

– Der var en fra Brøndby, der skrev en sød besked til mig efter det vundne mesterskab, at såret nu er et ar, siger Alexander Zorniger i et interview med Eurosport og fortæller så:

– Jeg skrev til ham, at såret stadig er et sår. For mig, for alle spillerne, der havde investeret så meget i det. Jeg vil aldrig glemme det, og dette sår går ikke væk, siger han.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Alexander Zorniger glæder sig dog alligevel over triumfen, omend han ikke hopper og danser sig selv i stykker.

– Jeg glæder mig selvfølgelig over, at de blev danske mestre, men man kan ikke forvente, at jeg danser rundt om bordet. For at være ærlig havde vi fortjent det mere i 2018, fortæller den tyske ex-Brøndby-boss.

Alexander Zorniger bakker sin påstand om, at Brøndby havde fortjent mesterskabet mere under ham end i denne sæson med, at man dengang sluttede med 60 point efter 26 kampe i grundspillet, mens man efter 32 kampe i denne sæson havde 61 point.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Mikael Uhre – højdepunkter fra 2020/21!

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

Scroll to Top