The perfect guide to the casino

Brøndby havde gratis Superliga-keeper på radaren – Nu koster han knaster

Brøndby IF har haft Randers-keeperen Patrick Carlgren på blokken, da han var tæt på kontraktudløb i Kronjylland. Nu skal Carsten V. Jensen have penge op af lommen, hvis han fortsat vil tilknytte keeperen.

Brøndby IF skal på jagt efter en ny førstekeeper, efter Marvin Schwäbe forlader klubben ved kontraktudløb mod slutningen af denne måned.

Flere keepere har været meldt interessant for Brøndby – blandt andet FC Midtjyllands Jesper Hansen, hvilket du kan læse om her, mens også Frederik Rønnow spøger på den københavnske vestegn.

Nu bringes endnu et navn i spil, og det er en mand, som Brøndby før har haft et godt øje til – nemlig Randers FC-keeperen Patrick Carlgren.

B.T.’s podcast ‘Transfervinduet’ afslørede sidste sommer, at Brøndby var interesseret i den svenske keeper, der nærmede sig kontraktudløb i Kronjylland.

Det blev dog aldrig til en aftale mellem Brøndby og Randers-keeperen, og derfor forlængede han for nyligt sin kontrakt med pokalvinderne, så den nu løber helt frem til sommeren 2024.

B.T.’s podcast kunne onsdag berette, at der havde været konkret snak mellem Patrick Carlgren og Brøndby, før der blev sat en signatur på en ny aftale, og det vides ikke, om Brøndby længere har interesse i ham.

Men han blev bragt i spil som muligt indkøb på vestegnen som følge af oplysningerne om, at der havde været dialog mellem parterne.

Såfremt Brøndby ønsker at hente Patrick Carlgren, er de tvunget til at betale en overgangssum for ham, og det er næppe i Carsten V. Jensens interesse, eftersom han for få måneder siden kunne have hentet ham gratis.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Jesper Lindstrøm – højdepunkter fra 2020/21!

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

Scroll to Top