The perfect guide to the casino

Wass vil ikke lukke døren for FCK-skifte: Ti år gammelt citat vækker opsigt

Daniel Wass lytter angiveligt på FC Københavns tilbud, men hvis man spurgte en 21-årig Wass, ville det ALDRIG blive aktuelt at se ham i en FCK-trøje.

Daniel Wass drog til udlandet i 2011 efter nogle succesfulde år i Brøndby IF. Den danske landsholdsspiller har siden turneret på flotte adresser som blandt andet Benfica, Celta Vigo og nu Valencia.

Ifølge flere medier er Daniel Wass interesseret i at komme hjem til Danmark denne sommer, og hans tidligere klub Brøndby er meget varme på at hente ham retur, men lønningspakken er ikke just lukrativ for en mand, der har tjent store millioner via sine udenlandske kontrakter.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Brøndbys største rivaler fra FC København kan til gengæld betale en lønning, som kan få selv Daniel Wass til at overveje det forbudte skifte, for ifølge B.T. lytter han til Peter ‘PC’ Christiansens tilbud.

Daniel Wass har dog i klare vendinger givet udtryk for, at hans følelser for Brøndby er så stærke, at FC København er et no go.

– Man kommer aldrig til at se mig i en FCK-trøje. Jeg vil gerne love, at det ikke kommer til at ske nogensinde. Så er det vist slået fast, sagde Daniel Wass tilbage i 2011, da han var blot 21 år.

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

Meget kan naturligvis have ændret sig på ti år – naturligvis. Men sidste år gjorde han det også klart, at det kun hedder Brøndby, når han skal hjem til Superligaen.

– Når jeg en dag skal hjem til Danmark, bliver det til Brøndby. Det er lige så meget for at give tilbage for det, jeg har fået fra klubben. Det er bare ikke lige nu, og det er svært at sige, hvornår det bliver. Men hvis jeg skal hjem til Brøndby og spille, er det, fordi jeg har noget at give tilbage, jeg skal ikke hjem bare for at komme hjem og tjene de sidste penge. Så vil jeg hellere stoppe min karriere, forklarede Daniel Wass sidste sommer.

Daniel Wass har ét år tilbage af sin kontrakt med Valencia, og klubben vil angiveligt gerne sælge ham for at spare den massive løn, som du kan se her.

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

Scroll to Top