The perfect guide to the casino

Jesper Hansen åben for Brøndby-skifte: Har ét krav

FC Midtjyllands reservekeeper Jesper Hansen er klar til at lytte på tilbud – også fra klubbens rivaler -, men han vil ikke tage et sted hen, hvor han skal have samme rolle, som han har nu.

FC Midtjyllands Jesper Hansen mistede sin plads som førstekeeper, da ulvene i januar hentede Jonas Lössl hjem fra Everton.

Statusen som reservekeeper hujer ikke Jesper Hansen, der til sommer arbejder på at forlade FC Midtjylland, og han har et Superliga-skifte i kikkerten.

– Jeg er åben for det meste, men kigger især her i Danmark, da det vil være det nemmeste i forhold til familien og ikke skulle rykke det hele væk, siger han i et længere interview med bold.dk.

Direkte adspurgt om, hvorvidt han kunne have interesse i at skifte til Brøndby, som jagter en ny førstekeeper efter bruddet med Marvin Schwäbe, siger han:

– Det er for tidligt at sige noget konkret om andre klubber, men jeg kigger på alle muligheder, siger han og åbner altså op for et skifte til en direkte konkurrent.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Før Brøndby – eller nogen anden – skal blive aktuel, skal det dog være sikkert, at han bliver købt til at vogte buret og ikke agere backup for andre.

– Jeg ved ikke, hvad de forskellige klubber herhjemme har tænkt sig at gøre, men jeg ved bare, at jeg søger efter at spille fast fremadrettet og derfor vil lytte til de tilbud, der kommer, siger han og tilføjer:

– Jeg vil spille.

Jesper Hansen er 36 år, og den rutinerede sidste skanse har et år tilbage af sin kontrakt med FC Midtjylland. Han udtaler også i interviewet, at flere klubber allerede har haft følerne ude efter ham.

Klubbens sportschef Svend Graversen har også udtalt sig om Jesper Hansens fremtid. Se interviewet i videoafspilleren øverst.

Læs mere til Brøndbys brud med Marvin Schwäbe HER.

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

SE VIDEOEN HERUNDER: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

OVERSIGT

Scroll to Top