The perfect guide to the casino

Medier: Vil forære Riza Durmisi væk

Riza Durmisis karriere er i frit fald, for han har ikke spillet nogen rolle i Salernitanas oprykning, og nu skal han atter på klubjagt.

Riza Durmisi startede sin udenlandskarriere, da han rykkede fra Brøndby til Real Betis i 2016, hvor han hurtigt blev en profil hos spanierne.

To år senere skiftede han til S.S. Lazio, hvor successen til gengæld er udeblevet – og det lader ikke til, at den kommer tilbage.

Hans lejeophold i Nice var heller ikke nogen udpræget succes, og da han så rykkede til Serie B-klubben Salernitana lignede det, at der var spilletid på vej.

Sportsligt har Salernitana haft enorm succes, mens Riza Durmisi har været i klubben, for de er rykket op i den bedste italienske række.

Læs også: Landsholdsspiller, midtbanekriger og førstekeeper forlader Brøndby

Riza Durmisi bidrag har dog været yderst beskeden. Han har blot fået 164 minutter fordelt på fem kampe, mens han har siddet ude i 15 kampe – de seneste seks gange som ubrugt indskifter.

Derfor har Salernitana også besluttet, at man ikke vil forsøge at forlænge aftalen med den danske venstreback. Det erfarer flere italienske medier.

S.S. Lazio får ham altså retur, men den italienske klub vil heller ikke bruge ham, og derfor vil de forsøge at finde ham en ny klub til sommer.

Han har kontraktudløb i 2023, og af den grund skulle S.S. Lazio være klar til at lade ham gå på en fri transfer bare for at spare de massive lønomkostninger – alternativt får han et beløb med ud af døren for at rive kontrakten over.

Læs også: Chok: Derfor kan Jung og Brøndby ikke blive enige om en kontraktforlængelse

Riza Durmisi har en fortid i dansk fodbold hos Brøndby, som han var tæt på at skifte til i oktober sidste år. Han hævder selv, at han havde en aftale med klubben, inden de i stedet købte Blás Riveros:

– Jeg havde bud fra Celta Vigo. Det afviste jeg for Brøndby. Det samme med Alanyaspor. Jeg havde en aftale med klubben, indtil jeg i medierne finder ud, at de har skrevet under med en anden spiller, og det er der, at det knækker for mig. At de ikke engang informerer mig. Det er ikke måden at behandle en person, som har lagt sit liv i klubben, sagde han til B.T. kort efter det mislykkedes skifte til Brøndby.

Brøndbys førstevalg på venstrebacken i Blás Riveros er fortsat skadet og ventes ude til omkring efteråret. Riza Durmisi vil være tilgængelig for både leje og salg, skriver italienske medier.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: KEP: ‘Derfor er FCM stadig store favoritter’ – Bo H: ‘Glad for at KEP ikke har 1 procent på BIF’!

Læs også: Afløser for Uhre? Brøndby lurer på Superliga-stjerne

Læs også: Troels Bech afslører sit bedste salg – Scorede 30 millioner kroner

OVERSIGT

Scroll to Top