The perfect guide to the casino

FCK overvejer keeperudskiftning: Tidligere Brøndby-keeper i spil?

FC Københavns keepersituation er usikker, og Peter Christiansen vil ikke afvise, at man til sommer henter en ny mand mellem stængerne.

FC København har i øjeblikket to dygtige keepere i Kalle Johnsson og Sten Grytebust, som begge har vundet ‘Det Gyldne Bur’ to gange.

Alligevel lader det ikke til, at der er udpræget tilfredshed i FC København med de to keepere.

Læs også: Landsholdsspiller, midtbanekriger og førstekeeper forlader Brøndby

Kalle Johnsson er blevet bænket og gjort til reservekeeper i mesterskabsspillet, mens Sten Grytebust har leveret nogle blundere i de kampe, han har startet.

Derfor er der en sandsynlighed for, at der til sommer sker ting og sager på keeperposten, hvor der kan blive hentet en ny keeperprofil ind.

Discovery-eksperterne Thomas Gravesen og Flemming Povlsen har nævnt Kamil Grabara fra AGF og den tidligere Brøndby-keeper Frederik Rønnow som mulige målmænd, der kan blive tilført truppen.

To keepere, som Peter Christiansen måske har et godt øje til.

– Det er to fine målmænd, du nævner, siger han direkte adspurgt om, hvorvidt de to keepere er interessante navne for FC København.

Læs også: Chok: Derfor kan Jung og Brøndby ikke blive enige om en kontraktforlængelse

Peter Christiansen hentede Kamil Grabara til AGF på en lejeaftale fra Liverpool, og han havde lidt flere ord om den polske keeper.

– Han er en dygtig målmand, som har fremtiden foran sig, men det er jo kun spekulationer, fortæller han.

Frederik Rønnow er havnet i lidt af en blindgyde i Tyskland, hvor Schalke 04 ikke vil købe ham, mens Eintracht Frankfurt gerne vil af med ham.

Den tidligere Brøndby-keeper har ét år tilbage af sin aftale i det tyske, men er angiveligt tilgængelig for betydeligt mindre end de 20 mio. kr., man betalte for ham i Brøndby.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Uhre bebrejder ikke FCM for at droppe ham som ung: ‘Jeg var jo ikke hurtig nok’!

Læs også: Afløser for Uhre? Brøndby lurer på Superliga-stjerne

Læs også: Troels Bech afslører sit bedste salg – Scorede 30 millioner kroner

OVERSIGT

Scroll to Top