The perfect guide to the casino

Vender tilbage til Brøndby nu: Erceg næsten umulig at sælge til sommer

Ante Erceg er blevet knæskadet, og derfor vender han formentlig snuden hjem mod Brøndby i de kommende dage – samtidig ligner et sommersalg en umulighed.

Ante Erceg har været en miserabel signing for Brøndby, for selvom man ikke betalte nogen transfersum for ham, fik han en af truppens højeste lønninger.

Den 31-årige kroat har dog aldrig været en succes på den københavnske Vestegn, og han har været udlejet til Esbjerg fB og netop nu til kroatiske Osijek.

I hjemlandet har han dog heller ikke været en succes, og derfor lå det i kortene, at han til sommer skulle sendes retur til Brøndby.

Nu vender floppet retur til Brøndby før tid, skriver kroatiske medier onsdag formiddag.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

Osijek bekræfter samtidig, at angriberen er blevet knæskadet i højre knæ, og scanninger viser, at der venter en pause på et halvt år.

Skaden falder ualmindelig skidt for Carsten V. Jensen, der i løbet af sommerens transfervindue ville forsøge at finde en ny klub til ham.

Med kontraktudløb i sommeren 2022 betyder det derfor, at Ante Erceg vil være kontraktlig bundet til Brøndby i yderligere en sæson, hvor han kan hæve en flot hyre.

Brøndby hentede ham i Shabab Dubai i 2018.

Ekstra Bladet har tidligere hævdet, at Brøndby måske vil overveje at købe ham ud af kontrakten. Det virker mere og mere realistisk.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: PC sætter sit All Star-mandskab: ‘Hans lønsedler lå til frit skue nede i bilen’ – ‘men det var han kold overfor!’

OVERSIGT

Scroll to Top