Thorup begejstret over tre point: Kunne slet ikke kende holdet i anden halvleg

Jess Thorup var meget begejstret over, at man lykkes med at hente tre point mod AGF, men han er ikke tilfreds med anden halvleg.

FC København havde en sikker føring med til pausen i mandagens kamp mod AGF, hvor løverne var foran med 3-0 på mål af Kamil Wilczek, Victor Nelsson og Jonas Wind.

I anden halvleg var løverne dog lige ved at smide det, for AGF fik reduceret to gange, og derfor var Jess Thorup lettet over, at det blev til tre point.

– Jeg er sindssyg begejstret over de tre point. Det var det, vi kom efter, men det er jo to vidt forskellige halvlege, sagde han efter kampen til TV3+ og tilføjede sÃ¥:

РJeg kunne slet ikke kende holdet i anden halvleg, for vi forsvarede for meget, og vi f̴r slet ikke sat afleveringerne sammen.

FC Københavns tre point luner godt i tabellen, hvor de nu blot er fire point fra Brøndby på andenpladsen. Der er samtidig slået et stort hul på seks point ned til AGF.