The perfect guide to the casino

Humpede rundt på parkeringspladsen: Lindstrøm pakket helt ind efter ankelskade

Jesper Lindstrøm var ikke tilgængelig for interviews efter sin ankelskade mod Randers. Jesper Thygesen fangede dog Brøndby-stjernen på parkeringspladsen.

Jesper Lindstrøm måtte udgå af søndag eftermiddags store Brøndby-skuffelse i Randers, da han i anden halvleg vred sin ankel efter en duel.

Efter kampen ville TV3 Sport gerne have interviewet Brøndby-profilen for at høre en status på skaden, men det var ikke muligt.

TV3 Sports kommentar og ekspert Jesper Thygesen mødte dog Jesper Lindstrøm ude på parkeringspladsen, og han kunne berette om en spiller, der var godt pakket ind.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

– Jeg mødte ham, og han humpede. Man kunne se, at det gjorde ondt, og han var godt pakket ind i det her kompressions-bandage, som spillerne får på at fysioterapeuten. Men han var sej nok, og han sagde også, at den bare var blevet tapet op, siger Jesper Thygesen i klippet, som du kan se i videoafspilleren øverst.

Jesper Thygesen vurderede ud fra mødet med Jesper Lindstrøm, at han formentlig spiller søndagens brag mod FC Midtjylland, men ankelskader kan være drilske.

Se hele klippet i videoafspilleren øverst.

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top