The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-træner med i storklubbernes træner-karussel: Præsenteret i CL-klub

Matthias Jaissle er blevet ansat som cheftræner for RB Salzburg. Det er blot to år siden, at han agerede assistenttræner i Brøndby.

Det kan gå hurtigt i fodboldens verden, hvilket Matthias Jaissle er et glimrende eksempel på.

Den i dag 33-årige tysker var assistenttræner i Brøndby fra 2017 til 2019 under Alexander Zorniger.

Siden rykkede han videre til Red Bull Salzburgs U/18-hold, inden han tidligere på året blev cheftræner for søsterklubben FC Liefering.

Nu er den relativt uerfarne tysker så landet på en meget stor hylde. Han er vendt retur til Red Bull Salzburg, hvor han er ansat som cheftræner for førsteholdet.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

Den tidligere Brøndby-assistent fuldender dermed den store trænerkarussel i fodboldeuropa – først skiftede Julian Nagelsmann til Bayern München fra RB Leipzig, som erstattede ham med Red Bull Salzburg-træneren, Jesse Marsch.

Dermed overtager 33-årige Matthias Jaissle jobbet fra den nyslåede RB Leipzig-træner, og han er meget glad for at have fået chancen i Champions League-klubben.

– Jeg glæder mig selvfølgelig over denne chance og den store opgave hos FC Red Bull Salzburg. Klubbens retning svarer fuldstændig til min egen tilgang som træner, og jeg takker for tilliden, siger han til klubbens hjemmeside.

Red Bull Salzburg er på vej mod det østrigske mesterskab igen – og derfor skal de til den kommende sæson igen ud at jagte drømmene i Champions League.

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top