The perfect guide to the casino

Lindstrøm-operation: CV virker ikke i tvivl om det rette tidspunkt

Carsten V. Jensen vil ikke direkte opfordre Jesper Lindstrøm til at vente med at blive opereret, men sportschefen mere end antyder, at Brøndby-talentet skal ofre sommerens U/21-slutrunde.

Brøndby IF’s Jesper Lindstrøm skal opereres i de kommende mÃ¥neder grundet en rift i menisken, men det er en skade, som han kan spille med i resten af sæsonen.

Efter sæsonen er der dog en U/21 EM-slutrunde, og derfor skal Brøndby-talentet vurdere, om han vil ofre den slutrunde eller de sidste kampe i Mesterskabsspillet.

Carsten V. Jensen sagde før onsdagens kamp mod FC Nordsjælland, at det er en beslutning, som Jesper Lindstrøm selv tager, men han lagde da ikke skjul på, hvad der passede sportschefen bedst.

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

– Den ville naturligt ligge godt over sommeren. Vi har en intens og tæt slutspurt i ligaen, hvor vi rigtig gerne sÃ¥, at vi kunne bruge Jesper, siger han og tilføjer.

– Vi har dog valgt at sige, at det er Jesper, der er den vigtigste her, men han bør kunne spille resten af sæsonen uden problemer.

Jesper Lindstrøm og Brøndby har ét point op til førstepladsen, og der resterer seks kampe i Superligaens Mesterskabsspil.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Brøndby-profil ramt af skade: Skal opereres i knæet!

Læs også: Ekspert og medie saver Brøndby-spiller over: CV er gået på jagt efter hans afløser

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top