The perfect guide to the casino

FCN erkender: Brøndby-fans sneg sig ind på Right to Dream Park

Brøndby IF kunne onsdag aften lade sig tiljuble af nogle af klubbens egne fans.

Brøndby IF tog onsdag aften et vigtig skridt i mesterskabskampen, da de gæstede Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland blev banket med 3-0, og selvom sikkerhedsprotokollerne i Superligaen foreskriver, at der ikke må være udebanefans til 3F superliga-kampe i denne sæson, så var det alligevel lykkedes nogle Brøndby-fans at snige sig ind til gårsdagens opgør.

Læs også: Brøndbys travle sommer: Sælger profiler for millioner og køber dyrt flop ud af kontrakten

Det siger presseansvarlig i FC Nordsjælland, Christian Wolny, der i samme ombæring understreger, at onsdagens hændelser vil få konsekvenser.

– Når sådan noget her sker, følger vi op på det, og vi indkalder til møde i morgen (torsdag) for at se, hvem der står til ansvar for, at de her fans fra Brøndby er kommet ind. Vi er kede af det og skuffede.

– Udefans er ikke tilladt på stadioner i Superligaen i denne sæson, og det er et ansvar, vi har påtaget os. Det er ikke godt nok, og vi skal sørge for, at det ikke sker igen, lyder det fra FC Nordsjællands presseansvarlige, der samtidig også forklarer, hvordan Brøndby-fansene kom ind på Right to Dream Park, og hvorfor der ikke blev grebet ind før i slutminutterne af kampen.

Læs også: Dansk landsholdsspiller i tvivl om Brøndby-skifte: Overvejer vildt eventyr

– Billetterne er partnerbilletter, som partnerne kan give til sine kunder. Vi har gjort det helt tydeligt, at vi har et ansvar for, at der ikke kommer udefans ind.

– De har anerkendt det, og der står også tydeligt på billetterne, at har man noget tilhørsforhold til udeholdet, så har man ikke adgang, fordi vi har ansvaret som arrangør.

– Vi kunne til sidst i kampen konstatere, at de var kommet ind, og det er vi ikke tilfredse med. Det her kan vi ikke acceptere, og det kommer til at få en eller anden konsekvens fra vores side, slutter Christian Wolny.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Brøndby åbner guldkampen med stærk sejr i Farum.

Læs også: Medie: Brøndby kunne have solgt ‘Jobbe’ nu for kæmpebeløb

Læs også: Nyt stunt: FC Midtjylland håner Brøndby før guldkamp

Læs også: ‘PC’ vil have FCK-guld: Brøndby-boss stikker til ‘konkurrenten’

Læs også: Har snakket med Jan Bech: Agger klapper i om Brøndby

Se også: ‘Det her niveau er til guld, men de er desværre otte point efter’ – ekspert storroser Wilczek, Wind og FCK

Se også: Messi, Mbappe og Anders Dreyer med lækre detaljer: Se sæsonens bedste CL-driblinger

OVERSIGT

Scroll to Top