The perfect guide to the casino

UEFA-præsident går til angreb: Slanger!

UEFA-præsident Aleksander Ceferin går til angreb mod Ed Woodward og Andrea Agnelli.

Både Manchester United og Juventus har været med til, at danne udbryderligaen Super League, hvilket har fået UEFA-præsident Aleksander Ceferin til at rase.

Klubberne har nemlig været inde omkring processen af den nye Champions League-reform, mens de løj og holdte deres Super League-planer hemmelige.

– Jeg har set en del i mit liv som advokat, men jeg har aldrig set folk sådan her, siger Ceferin og fortæller:

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

– Ed Woodward har jeg ikke haft meget kontakt med, men han ringede til mig sidste torsdag og sagde, at han var meget tilfreds med de nye reformer. Han støttede dem fuldt ud, og det eneste, han ville tale om, var Financial Fair Play. Han havde så underskrevet noget andet.

– Andrea Agnelli er nok en af de største skuffelser eller den største af alle. Jeg vil ikke blive for personlig, men jeg har aldrig set en person, der har løjet så mange gange og været så vedholdende. Det er utroligt.

– Han talte med ham lørdag eftermiddag, og han sagde, at det bare var rygter. Bare rolig, der foregår intet, jeg ringer om en time, sagde han og slukkede telefonen. Dagen efter blev det offentliggjort.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

– Jeg har set mange ting i mit liv, men aldrig dette. Grådigheden er så stærk, at alle menneskelige værdier forsvinder. Alt sådan noget er væk hos disse mennesker.

– Hele verden ved nu, at de enstemmigt støttede vores reformer fredags, selvom de havde underskrevet en aftale med Super League.

– Vi er måske naive, når vi ikke indså, at vi havde slanger så tæt på os. Det gør vi nu, og der bliver snart lagt sag an, siger Ceferin.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: UEFA-medlem til TV3 SPORT: Alle klubberne skal udelukkes – men vi kan stadig stoppe dem

Læs også: Maxsø flirter med exit: Afløseren er måske i Superligaens bund

Læs også: Ekspert og medie saver Brøndby-spiller over: CV er gået på jagt efter hans afløser

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top