The perfect guide to the casino

Lindstrøm forstår ingenting af karantæne: Dét sagde han til Casper Højer

Jesper Lindstrøm forstår slet ikke, hvorfor han fik gult kort mod AGF. Det gule kort koster ham en karantæne i næste kamp.

Jesper Lindstrøm spillede en flot kamp for Brøndby søndag aften, og han kronede også sin indsats med en flot scoring til slutresultatet 2-2.

Mod slutningen af kampen fik han en advarsel, som koster ham karantæne til den kommende kamp i Superligaen mod FC Nordsjælland.

Det gule kort fik han i en situation, hvor Tobias Børkeeiet fik dobbelt-gult og dermed rødt kort.

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

AGF’s Casper Højer Nielsen løb efter Tobias Børkeeiet i situationen, og derfor tog Jesper Lindstrøm fat i AGF’eren og talte ham til ro.

– Højer sprintede frem, og så gik jeg hen til ham, for vi kender hinanden og snakker meget sammen – i hvert fald når vi spiller. Jeg sagde til ham: ‘Det er så dumt, du løber herover, for du får et gult kort, og så er du også i karantæne’, siger Jesper Lindstrøm efter kampen til bold.dk om episoden.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

Han tilføjer:

– Jeg fik gult kort for at være sød over for Højer og sige ‘gå nu væk, for du får et gult kort og har karantæne, hvis du får det’. Jeg synes, det er så latterligt, at man ikke må sige noget i dansk fodbold, uden at der skal komme en dommer og bestemme det hele.

Jesper Lindstrøm og Casper Højer-episoden blev fanget af TV, og du kan se billederne herunder, hvor Brøndby-profilen i kærlighed tager om sin modstander og taler ham til ro.

Læs også: Ekspert og medie saver Brøndby-spiller over: CV er gået på jagt efter hans afløser

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top