The perfect guide to the casino

Har han allerede skrevet under? Lasse Vigen spøger i tyrkisk klub

Lasse Vigen Christensens navn bliver sat i forbindelse med Trabzonspor, som angiveligt har skrevet kontrakt med en skandinavisk spiller.

Lasse Vigen Christensen har kontraktudløb i Brøndby til sommer, og den 26-årige midtbanespiller ligner ikke en mand, der får tilbudt en forlængelse af kontrakten.

B.T. har tidligere skrevet, at Lasse Vigen kræver en fordobling af sin nuværende løn – noget som Carsten V. Jensen dog har afvist er sandt.

Alligevel tyder intet på en forlængelse, og han heller ikke med i truppen mod AGF, for Brøndby meldte ham ude med en ‘småskade’.

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

Nu bliver Lasse Vigens navn skrevet flere gange i forbindelse med den tyrkiske klub Trapzonspor, som angiveligt henter en skandinavisk forstærkning til sommer.

– Jeg har hørt, at Trapzonspor har skrevet under med en midtbanespiller, der spiller i en skandinavisk klub, og som har kontraktudløb til sommer. Navnet er ikke nævnt, men har du et gæt?, bliver det spurgt på Twitter.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

Herefter er der flere, der nævner Lasse Vigen Christensen som en oplagt kandidat – også den tidligere Brøndby-spiller Frederik Holst bliver nævnt.

Lasse Vigen Christensen er kontraktfri til sommer, og kan derfor allerede nu skrive en forhåndskontrakt med en interesseret klub.

Ovenstående er – for nu – kun fan-spekulationer. Officielle kilder har endnu ikke meldt Lasse Vigen på vej til tyrkisk fodbold.

Såfremt man slipper Lasse Vigen Christensen, er afløseren allerede på plads – se her HVEM!

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: BRØNDBY-SPILLER DUMMER SIG – FÅR TO GULE KORT PÅ FEM SEKUNDER!

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top