The perfect guide to the casino

Forsvarer TV-station: Brøndby-brok kan ende i millionregning og ændring af VAR

Claus Thomsen fra Divisionsforeningen tager TV3 Sport i forsvar efter søndagens derby, mens flere VAR-kameraer vil sende en millionregning til klubberne.

Der var kæmpe drama på Brøndby Stadion søndag eftermiddag, hvor FC København fik godkendt et mål, som dog skulle have være annulleret, da Mohammed Daramy løb for tidligt i feltet og fulgte op på Kamil Wilczeks brændte straffespark.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen gik efterfølgende til angreb på TV3 Sport for ikke at leveret de rette billeder til VAR, så scoringen kunne være annulleret.

TV3 Sport har dog ikke gjort noget galt:

– TV har intet galt gjort i denne sammenhæng, og tv’s valg af motiver kan ikke være reguleret i forhold til, hvad der nu står i nogle fodboldregler, slår direktør Claus Thomsen fra Divisionsforeningen fast overfor Ekstra Bladet.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Hvis VAR skal have kameraer til rådighed til at sikre, at noget lignende ikke sker igen, skal der investeres stort – og regningen lander hos Superliga-klubberne.

– Det vil være en stor investering. Man skal sætte kameraer af høj kvalitet op på alle stadioner og samtidig skal man kunne levere billederne til VAR-vognen, siger Claus Thomsen.

Regningen kan lande i millionklassen – per Superliga-klub, lyder det også. Men hvis det er det, klubberne ønsker, vil det blive taget op til et møde.

– Hvis klubberne beder om at det bliver taget op til vurdering, så gør vi det på et møde.

Se eller gense situationen med Mohammed Daramy i videoafspilleren øverst!

Læs også: På røven: Afvist af Horsens – Skrev desperat SMS, som reddede karrieren

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top