The perfect guide to the casino

Omspark, mål eller frispark: Her er den korrekte kendelse

FC Københavns kontroversielle mål efter et misset straffespark skulle være annulleret – og så skulle Kamil Wilczek have fået en ny chance.

FC København scorede i tillægstiden til 1-2 mod Brøndby, efter Mohamed Daramy sparkede riposten fra Kamil Wilczeks missede straffespark i mål.

TV-billeder kunne dog vise, at FC København-målscoreren – og en række Brøndby-spillere – var i feltet, da afslutningen faldt.

Derfor krævede Brøndby-spillerne, at VAR trådte ind og annullerede scoringen, men de kunne ikke få præcise TV-billeder, hvorfor målet stod.

Dommerekspert Benjamin Leander fortæller dog, at scoringen naturligivs skulle annulleres. Men Brøndby skulle ikke have bolden.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

– Vi skal lande på omspark, fordi der er spillere i boksen fra begge hold. Der er ingen tvivl om, at det er Daramy, der er længst fremme, siger han til Mediano og tilføjer:

– Havde vi talt om tyvstart, var det ham, der var blevet diskvalificeret, da han er længst fremme. Men fodboldloven er så rigid, at man kun skelner mellem, om der er spillere i boksen fra begge hold, eller er der kun spillere fra et hold.

Se den dramatiske afslutning i videoafspilleren herunder:

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top