The perfect guide to the casino

Brøndby jagter rutineret keeper – Fans ønsker FCM-reserve

Brøndby skal have et nyt målmandsteam til sommer, og klubbens fans er ikke i tvivl om, at man bør kigge mod rivalerne fra FC Midtjylland.

Brøndby IF siger efter alt at dømme farvel til førstekeeper Marvin Schwäbe til sommer. En skilsmisse, som begge parter synes enige om.

Planen er nemlig, at 20-årige Mads Hermansen skal have chancen mellem stængerne i tæt konkurrence med 18-årige Jonathan Ægidius, der er hentet i Lyngby.

Carsten V. Jensen skal dog have endnu en keeper til sit keeperteam, og i øjeblikket har han Michael Tørnes, men den aldrende reserve har også udløb til sommer.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Ifølge flere skriverier i den danske presse bliver kontrakten heller ikke forlænget med den 35-årige keeper, og derfor skal Brøndby på transfermarkedet.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har ved tidligere lejligheder udtalt, at han også skal have en rutineret mand til at supplere det unge team.

Rutinerede målmænd med Superliga-klasse hænger dog ikke på træerne… nej, de sidder på bænken i FC Midtjylland, hvor man kan gøre et lille scoop.

Den rutinerede keeper som Carsten V. Jensen søger bør nemlig være 36-årige Jesper Hansen, som er blevet smidt ud af holdet i FC Midtjylland.

Det mener i hvert fald Brøndbys mange fans på det sociale medie Twitter. Det er åbenlyst, at man skal hente ham, lyder det blandt andet.

Læs også: Spår snarligt Mikael Uhre-exit

Om Brøndby netop nu har interesse i Jesper Hansen er uvist, men det er offentligt kendt, at Brøndby har haft et godt øje til FC Midtjylland-keeperen.

Da Brøndby var tæt på at sælge Frederik Rønnow til Crystal Palace på transfervinduets sidste dag i januar 2018, henvendte man sig nemlig til FC Midtjylland.

Ekstra Bladet skrev dengang, at man forhørte sig om muligheden for at købe Jesper Hansen. Det blev dog en blank afvisning.

Situationen er dog en helt anden i dag, hvor Jonas Lössl har henvist en utilfreds Jesper Hansen til bænken. Derfor kunne han have interesse i et skifte, og i Brøndby vil chancen for at få spilletid være betragteligt større end på Heden.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Rundt om runden: Se alle mål og de bedste interviews fra 23. runde af 3F Superligaen her!

I videoen herunder kan du høre, hvor utilfreds FC Midtjylland-keeperen var, da han blev droppet til fordel for Jonas Lössl:

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top