The perfect guide to the casino

Beskeder afslører: Er Bernio Verhagen afgået ved døden?

Bernio Verhagens bror hævder, at fupfodboldspilleren er afgået ved døden efter at have taget sit eget liv. Noget tyder dog på, at det er endnu en løgn i fortællingen om den tidigere Viborg-spiller.

Viborg FF præsenterede i 2019 en ny offensivspiller i form af Bernio Verhagen, men glæden varede kortvarigt for 1. divisionsklubben.

De var nemlig blevet fuppet på det groveste, og den hollandske ‘fodboldspiller’ var ikke fodboldspiller. I hvert fald ikke på professionelt niveau.

Siden væltede skeletterne ud af skabet, og han blev sidste år dømt for bedrageri og dokumentfalsk i sagen mod fodboldklubben, Viborg.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Den hollandske fupmager havde fuppet sig til en kontrakt via falske kontrakter og dokumenter, mens han havde udgivet sig for at være en anden, end den han var.

Sagen fik massiv omtale i de danske medier, men nu ønsker Bernio Verhagen tilsyneladende at blive fjernet fra jordens overflade.

I hvert fald har B.T. modtaget en WhatsApp-besked, hvor der står:

– Vi har sørgelige nyheder. Bernio er gået bort. Bernio tog sit eget liv

Nummeret er ukendt, men afsenderen står som værende bror til fupmageren.

Læs også: Spår snarligt Mikael Uhre-exit

Hans ekskæreste Nayarey Muci, som anklagede Bernio Verhagen for at holde hende indespærret på et hotelværelse i Viborg, afkræfter, at han er død.

– Det er løgn. Han er i Chile under et andet navn! Han er her ulovligt. Og han hedder nu Elias.

B.T. har også været i kontakt med Bernio Verhagens søster Bianca Lopez, som ikke har hørt noget om broderens påståede død:

– Nej, det har vi ikke. Og det tror jeg heller ikke på. Det er ikke første gang, han laver det nummer. Bernio har i øvrigt slet ingen kontakt med sin bror, lyder det.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Har han fundet opskriften? Se overblikket over Thorups taktiske bomber her!

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top